Blog

Tutors i Tutoritzats treballem la cohesió

El dimecres 22 de novembre, els alumnes tutoritzats de 3r i els tutors de 5è van anar a La Granja de Sta. Maria de Palautordera per tal de realitzar un seguit d’activitats enfocades a treballar la cohesió i el treball en equip.

La sortida, emmarcada en el Programa TEI de l’escola, suposà tot un repte per els alumnes. Aquests, mitjançant la cooperació, van haver de superar tot un seguit de proves d’allò més complexes: escapolir-se d’un laberint amb els ulls tapats, equilibrar el pes de 20 alumnes en una plataforma inestable i que aquesta es mantingués en equilibri, guiar un seguit de cabrits cap a un punt concret, col·locar un grup nombrós en un espai reduït sense que cap peu toqués a terra, i passar-se un pilota amb una xarxa gegant sense que caigués a terra.

Un cop realitzades les activitats de cooperació, tutors i tutoritzats van dinar en germanor per agafar forces. Abans de marxar, encara tingueren temps d’improvisar la darrera prova: descens alpí sobre gespa. Fou una jornada d’allò més completa.