Blog

Nadal 2017: la festa dels sentits!

El diumenge, 17 de desembre, vam celebrar la festa de Nadal al teatre de la Bonanova. Com cada any, alumnes, exalumnes, familiars, mestres i amics vam compartir un matí entranyable ple de colors, cançons, tendresa i alegria. A continuació us oferim una amplíssima galeria d’imatges en la qual hi trobareu els moments més destacats.

La festa es va introduir amb la benvinguda de la directora de l’escola i dos alumnes de 6è, que ens van explicar la importància dels sentits lligada a l’educació emocional a la nostra escola.

Vam iniciar l’espectacle amb dues boniques cançons interpretades pels nens i nenes de 3 a 5 anys: l’anglesa Five Senses i, en català, la nadala Ning Ning Nang.

Després, la nova Coral d’Adults de l’escola, integrada per mares, pares i professors, ens van sorprendre amb la dolça Only Time de l’irlandesa Enya, instrumentada amb sintetitzador, i la tradicional americana Bring Me Little Water Silvy, amb “body percussion” inclòs.

Va arribar l’hora de començar a escenificar els òrgans del cos humà i els sentits. Van començar els nens de P3 i els de 3r, amb músiques variades i divertides mostrant la importància dels ulls i de la vista.

Posteriorment, els alumnes de P4 i de 4t van escenificar l’òrgan de la boca i el sentit del gust, també amb acompassats i entretinguts moviments musicats a l’escenari.

Petita aturada en els sentits, ara, per escoltar amb atenció els nens i nenes de 1r i 2n cantar i ballar un modern arranjament de The Christmas Hokey Pokey, en anglès.

Vam continuar amb la conjunció dels alumnes de P5, 1r i 5è escenificant amb molta traça musical els òrgans del nas i les orelles, i els sentits de l’olfacte i de l’oïda.

Els nois i noies de 3r i 4t van ocupar l’escenari per cantar la moderna nadala del grup Lexu’s: Ara és Nadal, que van interpretar amb afinació i ritme.

Els darrers cursos en expressar la relació dels òrgans i els sentits amb les emocions que ens desperten, foren els de 2n i 6è de primària. La pell i el tacte.

La festa anava acabant, no sense que abans els nois i noies de 5è i 6è emocionessin tots els assistents amb una dolça i sentida interpretació del tradicional poema musical Hallelujah, de Leonard Cohen.

I ara sí, el públic i tots els alumnes de l’escola van posar la nota final a la festa cantant junts la ja clàssica nadala “Quan Somrius” de Josep Thió. És Nadal al nostre cor!