20150311_114215
26 de Juny – 7 de Juliol.

L’Escola Peter Pan organitza l’English Summer Camp, convivències de pràctica de llengua anglesa a la natura, amb els següents objectius:

– Parlar i relacionar-se en anglès en les activitats de les convivències. Els responsables del grup i els monitors i monitores especialistes (nadius i de parla anglesa), portaran a terme les activitats expressant-se en anglès: als workshops, al menjador, durant les pràctiques esportives i d’aventura, etc.

– Aprofundir en l’estudi de la llengua anglesa mitjançant sessions i dinàmiques d’aprenentatge, que es duran a terme diàriament en forma de jocs i activitats lúdiques.

– Aprendre a conviure amb els companys amb tot el que aquest fet comporta d’adquisició d’hàbits, d’actituds de respecte, de col·laboració, d’autonomia personal, etc.

– Divertir-se amb les activitats a la natura que es duran a terme, adaptades a cada grup d’edat.

L’English Summer Camp 2017 tindrà lloc del 26 de juny al 7 de juliol. Aquest any anirem a L’Alberg La Torre del Baró de Sant Llorenç de Morunys, a 140 Km aprox. de Barcelona. Està situada a la Vall de Lord, al nord de la comarca del Solsonès, tocant ja als Pirineus, i encerclada de muntanyes espectaculars. És un indret en plena natura, adaptat per acollir les nostres activitats, dissenyades i dinamitzades per professionals en conducció d’activitats físico-esportives en el medi natural de l’empresa Obrint Via amb qui ja havíem treballat en anteriors edicions.     

   
Característiques físiques de l’Alberg i del seu entorn:
Aquesta Torre totalment renovada, disposa de 9 rústiques i acollidores habitacions de diferent capacitat (d’entre 2 i 9 pax.).
També compta amb una sala polivalent, àmplies zones de bosc i joc pròpies i d’una magnífica piscina.

La persona responsable de l’ESC serà, com el curs passat, la Clara Bosch, exalumne de l’escola.

Després de les vacances de Setmana Santa organitzarem una reunió informativa per a les famílies interessades. En aquesta trobada us informarem amb detall de les activitats, les quotes d’inscripció en funció dels torns, els horaris de sortida i d’arribada, el llistat de roba i material necessaris i podreu parlar amb els responsables de l’activitat, per resoldre tots els dubtes que es plantegin.