Blog

Convivència: comença la Tutoria Entre Iguals (TEI)

Amb la finalitat de promoure una bona relació entre els alumnes de tots els cursos i d’aconseguir un ambient escolar segur i agradable, aquest curs hem tornat a endegar el Programa Convivència, que tants bons resultats va oferir el curs passat. Paral·lelament, amb els alumnes de 3r i de 5è de Primària de manera específica hem iniciat de nou el Programa TEI.

El TEI ha començat aquest setembre amb un treball de conscienciació i sensibilització davant de totes aquelles conductes que són nocives per a una bona convivència a l’escola. Els nostres alumnes de 5è i de 3r han pres consciència, a través de vídeos i presentacions, dels possibles problemes sobre els que volem treballar de manera preventiva.

L’acolliment del Programa TEI per part dels alumnes de 5è ha estat molt bo, tots n’han volgut formar part i han decidit comprometre’s de manera seriosa i responsable durant tot el curs a fer de tutors dels alumnes de 3r.

En aquests moments, tutors i tutoritzats ja s’han conegut i, tant per separat com conjuntament, ja estan duent a terme totes aquelles activitats que fan que el programa TEI funcioni: cohesió de grup, recolzament entre tutors i tutoritzats, treball de valors, etc….

Ho sentim, no tens accés a tota la informació.
Identifica’t per poder veure totes les imatges